reede, 15. juuni 2018

Bulgaaria

Veel enne Eestis käiku jõudsime Bulgaaria eesistumise lõpu puhul osaleda rahvakultuuri etteastetega õhtusöögil. Mugav ju, kui maailm tuuakse koju kätte :) Söök ei olnud küll kohalikust nii palju erinev, välja arvatud magustoit, mis oli nagu türgilik või kreekalik või...



Alkoholist oli valikus rakia, mis on kohalik kange naps, punane ja valge vein (mõlemat soovitan) ja õlu (sellest ma ei tea midagi aga tundus täitsa OK).


 Tantsijad-lauljad olid Milaanost, st seal elavad bulgaarlased. Mehi oli 2 (tundus, et isa ja poeg) ning naisi terve hulk. Nii kõrvaltvaatajana oli vahva see, et vahetati riideid... kingi ka.








 Lauldi ka, vist vähemalt üks tüdruk oli pime. Lauaseltskonnast on nha üks naine, kellega koos anti-gravity trennis käin... väidetavalt pole ta itaallanna, sest pärit on hoopis Pisast. Ma pole veel hästi aru saanud, mis värk neil Pisaga on.






 Terava ninaga pastlad.




 Lõpukummardused.... tegelikult enne seda kummardust sai ka koos nendega tantsida. Bulgaaria juurtega inimesed olid hästi äratuntavad, sest neil tulid need sammud kohe palju-palju kiiremini. Üks tantsija oli ikka suht vana mees aga pea kõik tantsud tegi kaasa.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar