laupäev, 30. juuni 2018

Intra, Verbania ja Lama Gangchen Albagnano Healing Meditation Centre

Ilm oli palav ja minul veel reisist väsimus sees, siis läksime autoga vastaskallast avastama... igal pool pilte ei teinud aga nägime Borromeo saari teise nurga alt ja siit ka väike vaade Intrale.

 ja väike küsimus arhitektidele-inseneridele - miks need majad topeltmüüridega on?




Need lössis õhupallid järve ääres, need peaks olema Verbania teater
Googeldasin paremaid pilte ka, sest ise ei taibanud lähemalt teha.



Teater on suht värske (vist 2016?) ja selle kohta näeb infot: http://www.archilovers.com/projects/175341/cem--centro-eventi-multifunzionale.html

Aga siis jätkasime sõitu mäkke ning leidsime Bee linnaksese lähedal Lama Gangchen Albagnano Healing Meditation Centre





tähelepanu veepüssidele ;)


Hakkasime templist ära tulema aga siis tuli üks vana munk (toodi autoga ukse ette) vist Lama Gangchen Rinpoche ja meid kutsuti tseremooniast osa saama. Saime Lama käest ka südamlikud kivikesed pihku.

Tseremoonia kujutas siis seda, et kui munk oli oma kohale istunud (kesksel ja kõrgemal), siis sahmiti ta ümber ja ta ees oleva taimedega laua ümber toimetada ning samal ajal istusid kesksest postist kahel pool rida munkasid, kus ühe ees oli mikrofon ja sinna loeti paberilehtedelt mingit teksti. Paberilehed olid nagu A4 riba (1/5 kõrgust ehk) aga neid oli oma 5cm kõrgune virn kindlasti, võib-olla isegi kõrgemad virnad. Mingi tädike tõi neile tasse ja jooki ning samal ajal oli ka lihtrahvast, kes lihtsalt kuulas.

1 kommentaar:

  1. ooooo buddad! Ja südad!
    Täpselt minu maitsele jah!
    Niiinunts!

    VastaKustuta